Υγιεινά σνακ

Κοτόπουλο Tandoori στην κατσαρόλα

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κοτόπουλο Tandoori σε μια κατσαρόλα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αν πρόκειται να το φτιάξετε με χωριάτικο κοτόπουλο, ετοιμάστε τη σάλτσα και αφήστε το κοτόπουλο σε αυτή τη σάλτσα για 1 βράδυ. 🥯 Μιας και το έφτιαξα με κοτόπουλο της αγοράς, το κράτησα στη σάλτσα για 1 ώρα.
  2. Μπορείτε να ψήσετε το κοτόπουλο ολόκληρο ή κομμένο σε κομμάτια, όπως θέλετε. 🍌 Για τη σάλτσα, προσθέτουμε λάδι και μυρωδικά στο χυμό μισού λεμονιού, προσθέτουμε τα κοτόπουλα σε αυτή τη σάλτσα και τα διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ώρα με κλειστό καπάκι.
  3. Στη συνέχεια βάζουμε τα κοτόπουλα μας στην κατσαρόλα, περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα, αν υπάρχει, και στη μέση του βάζουμε ένα ξερό κρεμμύδι ολόκληρο. 🍸 Χρησιμοποίησα ατσάλινα σκεύη.
  4. Κλείνουμε το καπάκι, αν υπάρχει τρύπα στο καπάκι, ας κλείσουμε την τρύπα και το ψήσουμε ελεγχόμενα στη χαμηλότερη ρύθμιση της μεγάλης εστίας. 🧁 Όταν δείτε τα κοτόπουλα ψημένα, μπορείτε να σηκώσετε λίγο τη φωτιά και να τηγανίσετε.
  5. Αν δεν είναι αυτή η κάρτα, ψήθηκε και το χωριάτικο κοτόπουλο, δεν χρειάζεται χύτρα ταχύτητας, χρειάζεται μόνο 1-1, 5 ώρες για να ψηθεί, αλλά το κανονικό κοτόπουλο είναι έτοιμο σε μισή ώρα-45 λεπτά.
  6. Πριν βάλετε το κοτόπουλο σε σάλτσα, μπορείτε να το ξύσετε για να ψηθεί καλύτερα. 🥩 Καλή όρεξη.

Συνταγή Tandoori κοτόπουλου με φωτογραφία στην κατσαρόλα

Κοτόπουλο Tandoori στην κατσαρόλαΚοτόπουλο Tandoori στην κατσαρόλα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button